Bjorn-en-Thessa.reismee.nl

Schiphol

Even een kort berichtje vanaf Schiphol. Daar zitten we dan.....Het is nu bijna 6 uur en wij zijn er klaar voor! Helaas moeten we nog even geduld hebben...om kwart voor 7 kunnen we boarden.

Het plan was om gisteravond op tijd naar bed te gaan, maar we konden allebei de slaap niet vatten. Om 12 uur zijn we toch in slaap gevallen en om 2 uur ging de wekker weer. Het bliksemde en het regende, als dat maar geen voorproefje op Miami is. Hans en José waren (zoals verwacht! ;-) ) lekker op tijd en om 3 uur zaten we in de auto op weg naar Schiphol.

Op Schiphol kwamen we erachter dat we eigenlijk pas 2 uur van te voren aanwezig hoefden te zijn, aangezien we eerst naar Frankfurt vliegen, hadden we nog een uurtje langer kunnen slapen!

We konden vanaf 5 uur zelf inchecken met onze e-tickets, zowel voor de vlucht van Amsterdam naar Frankfurt als de vlucht van Frankfurt naar Miami. Als het goed is, dan zitten we in de vlucht vanaf Frankfurt met zijn tweetjes naast elkaar achterin het vliegtuig. Ach, we zullen zien. Het zal vast goed komen. De bagage gaat rechtstreeks naar Miami, ik ben altijd weer blij als we de koffers weer hebben!

Nu nog even genieten van de relaxte zithouding en van het uitzicht!

Liefs van Bjorn en Thessa