Bjorn-en-Thessa.reismee.nl

De eerste aankopen....

¡Hola!

De eerste aankopen zijn gedaan!!! We zijn vanmiddag naar Sawgrass Mills Mall in Fort Lauderdale geweest. Volgens onze Capitool Reisgids het grootste winkelcentrum in Florida en de tweede toeristische attractie van de staat na Disneyworld in Orlando. Dit winkelcentrum telt meer dan 300 winkels en heeft daarnaast ook nog bioscopen,restaurants en een overdekt themapark voor de kinderen. We hebben onze ogen uitgekeken, wat een winkels!! Het was echt megagroot! In de Nike outlet store hebben we allebei een paar leuke slippers gekocht. Ze zitten echt heerlijk en zijn hartstikke leuk! En voor Bjorn nog een stoere witte NIKE pet. Bij mekaar nog geen 40 dollar!

In een Disney store nog bijna een enorme Mickey Mouse gescoord, maar we waren bang dat dat toch wat problemen in de koffer op zou leveren. Ook de eerste echt Disney Crocs gezien, in plaats van de standaard gaatjes hebben deze gaatjes in de vorm van Mickey Mouse. Verder zijn het echte Crocs , dus geen nepperds...en toch 'maar' 17 dollar! Het is dat het allemaal weer mee naar huis moet, maar je wordt echt hebberig van de lage prijzen. Bjorn bleef bij de Disney Store trouwens netjes buiten staan wachten met onze bekers cola. Echter de dame van de winkel spotte hem en riep hem 'What are you?? The holder?? Why are you standing outside?' De mensen zijn hier allemaal echt heel erg vriendelijk! Nadat we nog wat gedronken hadden op de food court zijn we weer naar het hotel gereden. De eerste foto's van onze auto en hotelkamer staan inmiddels ook op de site.

We vinden het trouwens ontzettend leuk om jullie reacties te lezen! Het duurt af en toe even voor we internet hebben, maar het is echt gaaf om de site op te starten en dan een reactie van jullie te zien!! Dank jullie wel!

Groeten uit een zonnig Florida van Bjorn en Thessa

Hennie en Egbert

Hallo daar,
Zo te zien hebben jullie veel plezier daar. Wij vinden dat erg fijn. We gaan nu afsluiten en gaan slapen.
Prettige avond en voor straks welterusten.

Hans en José

¡Hola!

Dat zijn slippertjes om jaloers op te worden..... wees maar blij dat jullie die van paps hier hebben gelaten!! Maar het zijn wel schitterende foto's hoor...... zo krijgen wij ook een beetje vakantiegevoel, zonder te hoeven vliegen. We kijken weer uit naar het verslag van vandaag. Hier is alles ok, het was vandaag lekker weer dus hebben we buiten gezeten. Net even op MSN met de vakantiegangers aan het Gardameer. Daar is ook alles ok. Wel raar hoor, als een soort vliegende keep tussen Italie, Nederland en Amerika!!! Wordt er trouwens ook Spaans gesproken?? Wel te hopen voor jou Thessa, dan weet je weer waarvoor we het hebben gedaan!!

Hasta luego

Paps en mams