Fort Myers - Outrigger Beach Resort
Aloha!
WAUW, WAUW, WAUW!

Maar laat ik bij het begin beginnen, gisteren hadden we helaas geen internet, dus ook geen verslagje (sorry Marit!). We zijn gisterochtend vertrokken uit Key West en hadden helaas onderweg een omleiding en een enorme file waardoor we pas rond 15.00 uur in ons volgende hotel waren. We verbleven in het Miccosukee Resort & Gaming, nou gegamed werd er! Het was één groot gokparadijs, duizenden mensen achter automaten en heel veel knipperende lampjes en ding, ding, ding geluiden. We dachten allebei dat we hartstikke gek werden! Gokken is niet echt ons ding zijn we achter gekomen. Eigenlijk wisten we dat al, maar werd het nog eens bevestigd! Ik heb nog een poging gedaan om een foto te maken zodat jullie een indruk konden krijgen, maar helaas....zodra ik de foto maakte stond er een grote enge bewaker naast me die me vriendelijk doch dringend verzocht om de foto te wissen! Dat heb ik dus maar gedaan...om vervolgens vanaf de roltrap alsnog een foto te maken!

Nou wij gaan even verder met genieten en liggen waarschijnlijk de rest van de middag op het strand en in de zee! Ik zal zo nog even proberen om wat foto's teplaatsen.
Greetings from paradise,
Bjorn en Thessa
Fijn dat jullie er zo van genieten!!!! Lekker bakken aan het strand.... als we jullie nog maar herkennen volgende week ;-) Hier is alles ok.... beetje stil, maar we krijgen in ieder geval mooi weer vanaf morgen.
Liefs uit Leusden